Tekintse meg referenciáimat

Jogi segítségnyújtás: drkovacskornelia.hu

Papp László készítette a weboldalamat, amely szerintem nagyon igényes, kreatív, szép munka, a szövegírásban, a fényképek elkészítésében is közreműködött. Szívügyének tekinti a munkáját, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Dr. Kovács Kornélia Ügyvéd

 

Pénzügyi tanácsadás: bogdanzsolt.hu

Köszönöm a gyors és precíz munkát! Nagyon nagyon rugalmas, bármilyen igénnyel álltam elő, mindig talált rá megoldást Laci! Mindenkinek bátran ajánlom!

Bogdán Zsolt Pénzügyi vezető, Fiókvezető

Kerekestelepi Református Egyházközség: refkerekestelep.hu

Minden a kéréseink, igényeink szerint alakult. Létrejött egy fantasztikus oldal, amely minket tükröz, a közösséget, a gyülekezetet, amilyenek mi vagyunk. Maximálisan elégedettek vagyunk Laci munkájával. Sőt, olyannyira, hogy a közös munka itt nem ért véget, azóta is ellátja a karbantartás, fejlesztés szolgálatát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Nt. Széles Csongor Református lelkész, Debrecen- Kerekestelepi Református Egyházközség

Hajdúsámsoni Református Egyházközség: hajdusamsonreformatus.hu

Maximális megelégedéssel tudom ajánlani Papp László weboldalszerkesztőt. Megbízható, pontos, napra kész. A keze alól precíz és minőségi munka kerül ki. Jó érzékkel látja meg a webes felületben rejlő lehetőségeket, és az adott megbízóhoz alakítja a stílust. A megrendelővel szinkronban dolgozik, képes a megbeszélteket beépíteni a munkájába. S ami nem kis erény, kész változtatni, ha arra van szükség. Remélem sokaknak jelent majd megelégedést a munkája, s sok sikert is kívánok neki Isten áldásával!

Nt. Szanyi György Református lelkész, Hajdúsámsoni Református Egyházközség

 

Pénzügyi tanácsadás: lanczizsolt.hu

László a számomra készített weboldal kivitelezésénél teljes mértékben odafigyelt igényeimre és egy olyan oldalt kaptam tőle, ami illik a stílusomhoz. Az oldalam gyors, modern, jól átlátható, követi a mai trendeket. Az oldalam karbantartását is Papp László végzi nagy megelégedésemre. Aki weboldal vagy webáruház készíttetésén gondolkodik nyugodt szívvel ajánlom őt, mert megbízható emberről van szó, aki a munkájára is igényes.

Lánczi Zsolt Pénzügyi vezető, Területi vezető

 

Csarnokok, épületek kivitelezése: forlaszbau.hu